به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، حجت الاسلام فرشاد نیازی، مسئول هنری حوزه علمیه کرمانشاه، صبح امروز با حضور در دفتر امام جمعه اهل سنت کرمانشاه، با ماموستا عبدالرحمن مرادی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که همزمان با حلول ماه مبارک رمضان انجام شد، حجت الاسلام نیازی ضمن تبریک فرارسیدن این ماه پربرکت، به معرفی بخش هنری حوزه و جشنواره هنرهای آسمانی پرداخت.
وی با اشاره به پیوند عمیق تشیع و اهل سنت، ابراز امیدواری کرد که فرهیختگان و هنرمندان اهل سنت همچون گذشته در ترویج معارف الهی گام بردارند و دوشادوش یکدیگر در اعتلای دین قدم بردارند.
این مسئول حوزوی تصریح کرد: هر اقدامی که به بهبود ایفای نقش عزیزان هنرمند منجر شود، با افتخار آن را پیگیری میکنم و یقین دارم اگر مبلغی به هنر تجهیز شود، در رسالت خود موفقتر خواهد بود.
در ادامه این دیدار، ماموستا عبدالرحمن مرادی، ضمن ابراز خرسندی از این اقدام مبارک، اظهار داشت: کاش این اتفاق زودتر رخ میداد، اما خوشبختانه در میان حوزویان اهل سنت، فرهیختگان و هنرمندان خوبی وجود دارند و برخی از آنها در چند رشته دارای تبحر هستند.
امام جمعه اهل سنت کرمانشاه تأکید کرد: من در معرفی این عزیزان نهایت تلاش خود را به کار خواهم بست و امروزه با توجه به مسائل مختلف، باید تلاش بیشتری داشته باشیم.











نظر شما